Kończy się sezon, nie tylko dyniowy. U Majlertów jak widzicie można jeszcze upolować coś dobrego. Warto wpaść po piękną dynię, a potem zrobić pyszną zupę czy sycącą zapiekankę. Na blogu możecie znaleźć kilka ciekawych przepisów na różne dynie. Wystarczy kliknąć w hasło dynie.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Banany w cieście po wietnamsku
Moja ulubiona słodka przekąska z barów wietnamskich. Niektórzy mówią że to danie z ich czasów studenckich. No, ja chyba ich podczas studiów...

Wasze ulubione
-
Czas kwitnienia magnolii. Można je podziwiać, ale warto też spróbować. Zrobiłam do nich dwa podejścia. Za każdym razem inaczej smakowały. ...
-
W zeszłym roku wpadłam na pomysł, by zrobić gołąbki w liściach czosnku niedźwiedziego. Tamten farsz był wegetariański, na bazie ryżu ...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz