03 listopada 2016
Ślimak wyszedł ze skorupy. Spotkanie Slow Food.
Nadszedł czas spotkania, podsumowania roku, który upływa i snucia planów na rok przyszły. Spotkał się "stary " i " młody " Slow Food, Szkoła na Widelcu. Było miło, przyjemnie i bardzo smakowicie. Było podsumowanie projektów wspólnych i działalności wielkiej warszawskiej rodziny Slow Food. Dobrze, że pasjonatów tej idei w Polsce jest sporo. Wrzucam kilka zdjęć z tego spotkania.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Banany w cieście po wietnamsku
Moja ulubiona słodka przekąska z barów wietnamskich. Niektórzy mówią że to danie z ich czasów studenckich. No, ja chyba ich podczas studiów...

Wasze ulubione
-
Czas kwitnienia magnolii. Można je podziwiać, ale warto też spróbować. Zrobiłam do nich dwa podejścia. Za każdym razem inaczej smakowały. ...
-
Program w telewizji śniadaniowej o kuchni Urzecza zainspirował mnie, by zrobić barszcz chrzanowo- buraczany jaki był tam przedstawiany. ...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz