Kończy się sezon, nie tylko dyniowy. U Majlertów jak widzicie można jeszcze upolować coś dobrego. Warto wpaść po piękną dynię, a potem zrobić pyszną zupę czy sycącą zapiekankę. Na blogu możecie znaleźć kilka ciekawych przepisów na różne dynie. Wystarczy kliknąć w hasło dynie.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Banany w cieście po wietnamsku
Moja ulubiona słodka przekąska z barów wietnamskich. Niektórzy mówią że to danie z ich czasów studenckich. No, ja chyba ich podczas studiów...

Wasze ulubione
-
Wspomnienie kiszonych pomidorów pojawiło się jakiś czas temu. W sklepie rosyjskim na Saskiej Kępie kupiłam kilka lat temu dwa słoiki kis...
-
O tej potrawie słyszałam już liczne opowieści i dopiero niedawno ją spróbowałam. Sporo też słyszałam o kuchni mojej babci Marianny. Rob...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz