tag:blogger.com,1999:blog-3866263626962611042.post2332944233024715527..comments2024-02-06T20:26:00.239+01:00Comments on WHITE AND RED ONIONS: Regionalnie.Kuchnia Suwalszczyzny. White and red onionshttp://www.blogger.com/profile/14932857570766359663noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3866263626962611042.post-2234538603909139852017-03-05T23:18:27.559+01:002017-03-05T23:18:27.559+01:00Bardzo dziękuję za tą informację. Nie wiedziałam o...Bardzo dziękuję za tą informację. Nie wiedziałam o tym. Mi kojarzyło się z daniem ukraińskim żarkoje, które nie raz jadałam. Od razu poszukałam nazwy czanachi na różnych stronach. Już mam nowe pomysły. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :) White and red onionshttps://www.blogger.com/profile/14932857570766359663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3866263626962611042.post-17752194565205237292017-03-04T21:46:10.613+01:002017-03-04T21:46:10.613+01:00CZENAKI -- to litewska adoptacyja kaukazskiej stra...CZENAKI -- to litewska adoptacyja kaukazskiej strawy "czanachi". Kiedys bardo popularna. W Wilnie robie z ziemniakami, a nie z kapusta. W Armenii i Gruzii by default z mloda zielona fasola a baklazanami. Pozdrawiam.Anonymousnoreply@blogger.com