tag:blogger.com,1999:blog-3866263626962611042.post1950693781544978038..comments2024-02-06T20:26:00.239+01:00Comments on WHITE AND RED ONIONS: Czarne masło z Jersey oraz lody z czarnym masłem i melasąWhite and red onionshttp://www.blogger.com/profile/14932857570766359663noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3866263626962611042.post-4539829514830696382015-03-27T17:09:22.922+01:002015-03-27T17:09:22.922+01:00Jabłka tak ciemnieją na skutek długiego smażenia (...Jabłka tak ciemnieją na skutek długiego smażenia ( duszenia ). Potem jeszcze leżakując w lodówce ciemnieją. Można też im " pomóc " dodając trochę melasy.White and red onionshttps://www.blogger.com/profile/14932857570766359663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3866263626962611042.post-88366246363123320292015-03-26T03:13:40.813+01:002015-03-26T03:13:40.813+01:00Kiedy jasny cydr i jasne jabłka tak ciemnieją?
(d...Kiedy jasny cydr i jasne jabłka tak ciemnieją? <br />(dzięki za inspirację, muszę coś takiego zrobić, dlatego pytam o konkrety :))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17007847633728315198noreply@blogger.com